Toelichting inschrijven als team seizoen 2024 - 2025

lachtend meisje

Dit is het formulier waarmee je als team inschrijft voor een van de leagueavonden.

Wil je in meerdere leagues spelen, vul dit formulier dan meerdere keren in.

Uitgebreide informatie over de leagues kan je vinden via het Menu “Leagues“.

Door het inzenden van het formulier ga je akkoord met het Privacybeleid van de vereniging.

Heb je nog vragen stuur dan een e-mail naar de secretaris.

  BV Lelystad inschrijfformulier voor teams seizoen 2024 - 2025

  Ik wil met het team gaan spelen in de league:

  Maandag: de Spare Time LeagueMaandag: de Gentlemen LeagueDinsdag: Een balletje kan raar rollenDinsdag: Keep Getting BetterWoensdag: Great Balls of FireDonderdag: Thunder Balls

  BELANGRIJKE MEDEDELING
  Ik realiseer mij dat ik door het inzenden van het formulier namens het team de verantwoording op mij neem om ervoor te zorgen dat de gevraagde bijdrage zoals die is vermeld op de pagina over de Leagues tijdig wordt betaald.

  Door het insturen van dit formulier accepteer ik die verantwoordelijkheid. Als teamcaptain ben ik mede aansprakelijk voor de betaling van de baanhuur die in rekening wordt gebracht bij de eventuele voortijdige opzegging van een team. Deze inschrijving geldt voor het gehele seizoen.

  Ik accepteer door deze inschrijving mede namens mijn team de voorwaarden en het privacyreglement zoals vermeld op de website van Bowlingvereniging Lelystad.