Inschrijven als nieuw lid BVL

Toelichting op het formulier

Lees eventueel de informatie nog even door op de pagina over het Lidmaatschap voordat je dit formulier invult.

Verplichte rubrieken op het formulier

Velden met een * zijn verplichte velden om in te vullen.

Al lid bij een andere vereniging?

Ben je al lid van een andere vereniging en wil je ook bij ons komen bowlen, geef dan op zowel het nummer van uw huidige vereniging op als je eigen NBF lidnummer.

Hoofdlid of dubbellid

Vul je niets in, dan gaan we ervan uit dat je hoofdlid wilt worden bij BVL.

Betaling

Maak het bedrag voor het lidmaatschap zoals vermeld op de pagina over het lidmaatschap handmatig over o.v.v. je NBF pasnummer of als je nog geen NBF lidnummer hebt, je geboortedatum over naar IBAN-nummer NL18 ABNA 0626 1635 60 t.n.v. Bowlingvereniging Lelystad.

Niet speelgerechtigd zijn

We vinden het vervelend dit te moeten aangeven, maar bij het niet tijdig overmaken van de gehele bijdrage is deelname aan de huisleague conform het Huisleaguereglement, artikel 6, niet toegestaan!

Je privacy

Wat we met de verstrekte gegevens doen kan je lezen in ons Privacybeleid. Door inzending verklaar je akkoord te gaan met dat beleid.

    BELANGRIJKE MEDEDELING
    Door het versturen van dit formulier VERPLICHT je je tot het betalen van de NBF/BVL-contributie. De verschuldigde contributie moet binnen 7 dagen o.v.v. pasnummer of geboortedatum - en in ieder geval vóór aanvang van de eerste te spelen leagueavond - betaald zijn.

    Verklaring

    Privacy verklaring