League uitslagen

Met het In\Uit\Wijzigingsformulier kunt je je:

 • Inschrijven bij BVL
  (als hoofd of gastlid)
 • Inschrijven voor een huisleague
  (als vaste speler of reserve speler)
 • Uitschrijven bij BVL of een league
  (Let op ! Doe dit vóór 1 juni)
 • Wijzigingen doorgeven.
  Bijvoorbeeld als je bij een team als reservespeler wilt gaan spelen
  (Let op! Dit moet minimaal 2 weken voor de eerste speeldag hebben plaatsgevonden).

Een link naar het formulier (dat opent in een nieuw venster) staat onderaan dit artikel.

 

Het formulier bestaat uit een aantal delen.

Persoonsgegevens

Vul de persoonsgegevens in. Deze worden ook gebruikt om je aan te melden bij de NBF.

Soort pas

Geef hier aan aan wat voor voor NBF pas en soort lidmaatschap je wilt (hoofdlid of gastlid). Als je je NBF pasnummer weet, vul dat dan a.u.b. ook in.

Lidmaatschap

Geef aan welke NBF pas je wil en of the Hoofdlid of gastlid bij BVL wil worden.

Bij soort lidmaatschap kun je ook aangeven dat je je als lid wilt uitschrijven bij BVL. Let op! dit moet je wel doen vóór 1 juni. Zie de lidmaatschap verplichtingen op deze pagina.

Huisleagues

Geef in dit gedeelte aan in welke league(s) je wilt deelnemen.

Spelen in - Geef eerst aan met hoeveel leagues je mee wilt doen als vaste speler, of dat je niet aan huisleagues wil deelnemen. Als je je alleen als reserve speler op wil geven kan dat ook hier.

Leagues - Er zijn 3 leagues waaruit gekozen kan worden. Leden die vorig seizoen al in een bepaalde league hebben gespeeld hebben voorrang voor diezelfde league boven nieuwe aanmeldingen. Je kunt dan het keuze vakje op n.v.t. zetten.

Ben je nieuw bij onze vereniging? Als je nog niet eerder bij ons hebt gespeeld geef dan bij de gekozen leagues aan of het je 1e, 2e of 3e keus is. We proberen zoveel mogelijk wensen in te willigen, maar soms is de 1e keus niet altijd mogelijk.

Indienen

Betaalschema - Hier kun je aangeven hoe je graag wilt betalen. De standaard is: eenmalig de contributie en 9 maandelijkse termijnen per league (september t/m mei). Ook kun je kiezen om alles in één keer te voldoen. Per seizoen 2020-2021 hebben we het ook mogelijk gemaakt om te kiezen voor een aangepast plan. De keuze is om het leaguegeld te verdelen over 12 maanden en je kunt de contributie daar ook nog in meenemen.

Voorwaarden van het lidmaatschap en de data privacy statement. Dit zijn verplichte velden. We willen dat je op de hoogte bent van je rechten, maar ook je plichten als je je inschrijft bij onze vereniging.

Informatie over deze twee voorwaarden vind je op de volgende pagina's.

Na het indienen ontvangt BVL wedstrijdzaken de inschrijving (uitschrijving of wijziging) en zal deze verder verwerken. Als dat nodig is zal er contact met je opgenomen worden om verder af te stemmen.

Zodra het is verwerkt krijgt je een bericht.

Naar het In\Uit\Wijzigingsformulier