Slotavond S2018-2019

 

Slotavond Seizoen 2018-2019

Ook dit jaar sluiten we het seizoen weer feestelijk af met de smulplaat en een bowlingtoernooitje. Tijdens het eten zullen ook weer de prijzen in de diverse categoriën worden uitgereikt. Dit jaar combineren we de slotavond ook met een extra ALV (geen zorgen, dit doen we ook gewoon tussen het eten door).

Woensdag 29 mei.
We starten om 19:00 met de smulplaat en om 21:00 kunnen we bowlen.

De kosten zijn 20,- per persoon voor leden en 22,50 voor niet-leden. Je kunt het bedrag van tevoren overmaken naar de vereniging of contant betalen of op de avond zelf.

Als je komt stuur dan even een email met de aantallen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we ook het bowlinghuis tijdig kunnen laten weten voor hoeveel personen er gedekt moet worden.

We hopen jullie allemaal te mogen begroeten en er weer een gezellige avond van te maken.

Bolletje & Balletje 2019

 

Om het nieuwe jaar meteen maar goed af te trappen organiseert BVL weer een nieuwsjaarsborreltje op 2 januari, Vorig jaar was erg gezellig en er was een grote opkomst, dus net als vorig jaar is het thema een bolletje en een balletje. Dat betekent dat we samen gaan toosten op ehet neiuwe jaar en daarna weer een toernooitje gaan spelen met leuke prijsjes. Onder het genot van een balletje.

We hopen iedereen op 2 januari persoonlijk een gelukkig nieuw jaar te kunnen wensen, dus meld je aan !

Lees meer...