USBC reglementswijziging Rule 18

USBC reglementswijziging: Schoonmaken/schuren bal

Wellicht heb je er al iets over gelezen of heb je van anderen vragen gekregen maar vanaf dit seizoen is de door de USBC reglementswijziging (USBC Rule 18) door de NBF overgenomen en daarmee van kracht geworden. Het betreft het schoonmaken/schuren van de bowlingballen.

Loogman Carwash Actie

Laat goedkoop je auto wassen en sponsor tegelijk onze club...

 

BVL biedt in samenwerking met Loogman Carwash de mogelijkheid aan om met korting een bon te kopen voor het meest uitgebreide wasprogramma.

Het wasprogramma kost normaal €17,50 maar door de korting van €5,- kost deze via BVL maar € 12,50.

BVL krijgt voor elke verkochte bon een bedrag ten goede van de clubkas. Specifiek willen we dit geld gebruiken om de kosten voor de Verenigingskampioenschappen te drukken, zodat deze voor iedereen toegankelijk wordt.

De actie loopt van 1 oktober tot en met 1 december 2019. We hebben maar 50 bonnen beschikbaar, dus wees er snel bij. De bonnen zijn tot 1 jaar na de actieperiode inwisselbaar, dus tot en met 1 december 2020.

De actie is voor iedereen dus niet alleen voor leden. Je kunt vrienden, familie of collega's ook op deze actie wijzen.

Je kunt één of meerdere bonnen bestellen door het bedrag van € 12,50. of een veelvoud over te maken op NL18ABNA0626163560 van Bowling Vereniging Lelystad onder vermelding van "Loogman Carwash Actie".

Ook kunt je contant bestellen bij Ronald of Monique tijdens de league avonden.

De vestiging in Lelystad is op de Middendreef nummer 199. Maar er zijn meer vestigingen waar u de bon kunt inleveren. Zie www.loogman.nl.