NK 2022


Eindelijk is het zover. Na twee jaar vol lockdowns kunnen we de Nederlandse kampioenschappen weer organiseren zoals het bedoeld is: Voor alle bowlers, mét publiek en zonder beperkingen!
Van 15 mei t/m 3 juli organiseren we de NK 2022 in Eindhoven.

Datum: 15 mei t/m 3 juli 2022
Locatie: Eindhoven
Organisatie: NBF
Link: https://nbf.bowlen.nl/wedstrijdbowlen/nbf-evenementen/nk-2022
Contact: Via de NBF website

NK 2022

De organisatie van de NK is veranderd. Zo worden de NK voor zowel jeugd, senioren, elite, leden met een verstandelijke beperking en leden met een auditieve beperking voor het eerst in één centrum gespeeld.
Voor de NK G-bowlen en NK D-bowlen hebben we een aparte dag gereserveerd. De jeugd, senioren en elite spelen hun voorrondes tegelijk, waarbij we één serie hebben gereserveerd voor de pupillen. Er wordt
gestreden om de Singles en Doubles titels. Per categorie worden de NK afgesloten met één finaledag. De deelnemers in de Elite klasse moeten dit jaar twee keer 8 games gooien om zich te kwalificeren voor de halve finales.

Samen met Bowling Eindhoven, de Eindhovense Bowling Vereniging, Gemeente Eindhoven, ODIN Sportswear en de Nederlandse Loterij zetten we in op een mooie terugkeer van de NK bowlen. We hopen je in het voorjaar te mogen begroeten in Eindhoven, als deelnemer of toeschouwer.

Meer informatie in de brochure of op de NBF website via de link hierboven.