Woensdagavond / 4 games / (No-tap) / Single / zomerperiode

Summer Madness (No Tap) league

De Summer Madness No tap League word, zoals de naam al verraad, tijdens de zomer maanden gespeeld. Deze league word in samenwerking met het Bowlingcentrum Lelystad georganiseerd en draait het vooral om plezier maken en in contact blijven met de bowlingsport tijdens de zomermaanden.

Je hoeft geen lid te zijn van onze vereniging om aan deze league mee te doen. Een prima gelegenheid dus om op een ontspannen manier kennis te maken met de bowlingsport.

Er wordt op 3 avonden gespeeld:

Maandag.

Op de maandag zal er gespeeld worden volgens het normale bowlingconcept, dus geen groene pin geen no tab 9.
Kosten voor de maandag zijn € 13,50 p.p. maximaal 3 mensen op de baan voor 4 games.
De start is om 20:00uur.

Dinsdag en Woensdag.

Voor de dinsdag- en de woensdagavonden gaan we per avond 2 series met 4 games NO-Tap (9) inplannen. Deze series zijn wel met het welbekende groene pin- en hapjes concept.

Image result for green bowling pin

In deze league mag u ook een strike opschrijven wanneer u 9 pins omgooit. Hoge scores zijn in deze league daardoor geen uitzondering. Het komt dan ook regelmatig voor dat er een speler 300 gooit. 

Extra leuk aan deze league is dat er een groene pin tussen de gewone pins zal staan. Als deze groene pin op de headpin positie staat en u gooit een strike, dan ontvangt u een attentie.

Bij veel animo komt er een vroege serie om 19:00 uur en een late serie om 20:45 uur. Er staan 2 spelers per baan en zo kunnen we per avond maximaal 40 bowlers kwijt.

Mocht het zijn dat er te weinig inschrijvingen zijn voor 2 series per avond dan kan er ook besloten worden om het concept aan te passen naar een trio league. Deze laten we dan om 20:00 uur starten. De prijs voor deze series is € 13,50 per speler per avond.

Het einde van de Summer Madness League wordt afgesloten met een feestelijke avond waarin ook de winnaars bekend gemaakt worden.

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie en aanmelden kun terecht bij Ronald van der Sluys, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Speeldag :Woensdag
Starttijd :

Maandag 20:00 uur

Dinsdag en Woensdag bij een Vroege en Late league: 19:00 en 20:45
of 20:00 bij een enkele league per avond

Aantal games :4
Aantal speeldagen :12 speeldagen + finale
Periode :

Tijdens de zomerstop van juni t/m augustus

2021 start vanaf 2 mei en loopt t/m eind augustus.

Er is een slotavond gepland op 28 augustus.

Aantal spelers :individueel, meerdere spelers per baan
HCP/Scratch :

scratch,

Maandag: regulier

Dinsdag en Woensdag: 9 no tap

Aantal punten per speelavond:N.v.t.
NBF/BVL lidmaatschap vereist:Nee
Oliepatronen :Oliepatronen
Uitslagen:http://standen.bvltms.nl/