SpareTime League

Dit is een league voor jong en oud, man en vrouw, beginner of gevorderd. Door het toekennen van bonus punten (handicap) aan de beginners is het toch mogelijk om op een ontspannen manier de strijd aan te gaan met de gevorderden. Fun, al doende (bij) leren en recreatief sporten zijn de kernwoorden die zich uitstekend matchen met deze league. Dus of u nu op zoek bent naar serieuze competitie of serieuze fun, bowlen is een super manier om te relaxen en stoom af te blazen. Maak plezier, besteed tijd aan oude bowling vrienden of maak nieuwe.

Speeldag :Maandag
Starttijd :20:00h
Aantal games :3 games

 

Lees meer: SpareTime League

Een Balletje kan Raar Rollen

 

Vanaf januari 2020 start een nieuwe single league. Er wordt gespeeld volgens het "one against all" principe. Dit houdt in dat iedereen tegen elkaar speelt en dat er punten te verdienen zijn voor de hoogste gooier per game en ook voor de totale pinfall.

Speeldag:Dinsdag
Starttijd:20:00h (duur: ± 1 uur en 15 min)
Aantal games :4

 

Lees meer: Een Balletje kan Raar Rollen

Great Balls of Fire League

 

Deze leuke - met actie gevulde - league is geschikt voor iedereen die een leuke avond wil beleven. Man tegen man, vrouw tegen vrouw, of man tegen vrouw. Alles is mogelijk in deze league. Door de aparte handicap formule is het voor de startende bowler mogelijk om van de gevorderde te winnen. Kom en speel met ons mee, voor de fun, voor de sport en voor de vriendschap.

Speeldag: Woensdag
Starttijd: 20:00h (duur: ± 1 uur en 45 min)
Aantal games : 4

 

Lees meer: Great Balls of Fire League

55+ Bowlingleague

 

De 55+ Bowlingleague is een league voor "oudere jongere" of "jongere oudere" aan u de keus in welke categorie u wilt vallen. Het is een seniorenclub van 55 plussers die geheel vrijblijvend 1 x per week bij elkaar komen voor een gezellig ochtend bowlen. Maar pas op! Er word serieus gebowld.

Om mee te mogen doen aan deze league zijn er geen lidmaatschapsverplichtingen. In tegenstelling tot de vereniging waar een seizoen van september tot mei loopt begint de 55+ league elk jaar in januari met een nieuwe competitie, welke vervolgens een jaar lang bijgehouden word. 

Nieuwe spelers zijn van harte welkom, met name het aantal dames mag nog wel wat aangescherpt worden. Wanneer u een keer wilt langskomen om de sfeer te proeven of een keertje wilt proefbowlen dan bent u van harte welkom. De deuren gaan om 09:30 open.

Speeldag :Woensdag
Starttijd :10:00h
Aantal games :3 games

 

Lees meer: 55+ Bowlingleague

Battle of the Braches League

Hoe smeed je een groep individuen tot een hecht team? Een outdoortraining of een dag op de hei is goed voor de sfeer en de onderlinge verhoudingen maar is meestal slechts 1 dag in het jaar actueel. Wanneer u zich opgeeft voor de bedrijven competitie van Bowlingcentrum Lelystad dan smeed u uw medewerkers een seizoen lang niet alleen om tot een hecht team maar maakt u in een informele sfeer ook kennis met andere bedrijven uit de regio Lelystad. Zorg voor humor en lol; de boog kan niet altijd gespannen staan.

Bent u net zo benieuwd als ons in welke bedrijfstak zich de beste bowlers bevinden? Schrijf u dan in voor de bedrijven bowlingleague en pak de handschoen op. Het zal u toch niet gebeuren dat u collega, buurman of nog erger “de concurrent” zich laat kronen tot bedrijven bowlingteam van het jaar terwijl u daar zelf ook aanspraak op kan maken!

Speeldag : Donderdag
Starttijd : 20:00h
Aantal games : 3 games

Lees meer: Battle of the Braches League

Summer Madness No Tap League

 

Image result for green bowling pinDe Summer Madness No tap League word, zoals de naam al verraad, tijdens de zomer maanden gespeeld. Hij word in samenwerking met het Bowlingcentrum Lelystad georganiseerd.  In deze league draait het vooral om plezier maken en in contact blijven met de bowlingsport tijdens de zomermaanden.

In deze league mag u ook een strike opschrijven wanneer u 9 pins omgooit. Hoge scores zijn in deze league daardoor geen uitzondering. Het komt dan ook regelmatig voor dat er een speler 300 gooit.

Extra leuk aan deze league is dat er een groene pin tussen de gewone pins zal staan. Als deze groene pin op de headpin positie staat en u gooit een strike, dan ontvangt u een bon voor een consumptie.

U hoeft geen lid te zijn van onze vereniging om aan deze league mee te doen.
Een prima gelegenheid dus om op een ontspannen manier kennis te maken met de bowlingsport.

Speeldag :Woensdag
Starttijd :20:00h
Aantal games :4 games


Lees meer: Summer Madness No Tap League