Tijdens de huiseagues is het mogelijk om deel te nemen aan het Jackpot bowlen. 50% van de inleg komt ten goede aan de vereniging die daarmee toernooien en andere evenementen mede kan financieren. Met ingang van seizoen 2017-2018 wordt het Jackpotbowlen niet meer op individueel niveau, maar op teamniveau gespeeld.

Jackpot spelregels

Het is de bedoeling om een strike te gooien door één van de teamleden, daar waar deze op de voorgedrukte scoresheet reeds ingevuld staat. Als het team in drie games negen keer lukt dan win je de jackpot. De Jackpot is het tot op dat moment ingelegde inschrijfgeld. Wanneer je geen strike gooit op in het vooraf bepaalde framenummer. dan is het "game over", Jammer! Volgende keer beter.

 Stike frames

Inschrijfgeld

Deelname kost 3 euro per team per speeldag. Voor leagues die meer dan 3 games spelen tellen de eerste 3 games.

Jackpot !!

De jackpot wordt opgebouwd en uitgekeerd per league.

Ben je van mening dat je de Jackpot hebt gehaald? Laat dan de tegenstander een controle uitvoeren en de teamcaptain paraferen voor accoord. Lever vervolgens het formulier in bij de persoon die de Jackpot voor jouw league organiseert.

Wanneer de jackpot niet gevallen is, zal het ingelegde inschrijfgeld worden overgeheveld naar de daaropvolgende week. We spreken dus van een progressieve jackpot. De jackpot kan hierdoor aardig oplopen.